Den blomstertid nu kommer…

En flagga som vajar i vinden, stråken mot fiolen och långa led av glada, förväntansfulla elever. Det är skolavslutning i Gagnef. Vackert och stämningsfullt.  Jäktade föräldrar, syskon, släkt och vänner tar plats i kyrkan, äntligen ljuder kyrkklockan, det är dags. Terminens slit med läxor och uppgifter är till ända och ett låååångt, oändligt långt sommarlov väntar runt hörnet. Så där underbart, oändligt att fylla med sol, bad, datorer, studsmatta och en och annan glass.
Gläds med barnen – minns. Då var det aulan och Liljekonvaljer på bänkarna. Fröken i katedern och svartatavlan var fylld med målade blommor och blad. Vi sjöng ”Sommarlov vi väntar på, Sommarlov vi snart ska få, Sommarlovet är underbart, Sommarlov vi nu önskar oss alla, Sommarlov med bad och sol, Sommarlov liksom i fjol, Visst är fröken och skolan bra, Men sommarlov vill vi ha.” 🙂 Och ”Den blomstertid…” Den sjöng vi idag med. Och sommarlovet är här! WiiiiiHiiiiii

Annons

Om skwadra

Skwadra means "she who laughs most of the time" Thats me, Karin Andrén. Welcome to my kingdom, The Kingdom Of Red Barns.
Detta inlägg publicerades i A Piece Of My Day, Gagnef. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Den blomstertid nu kommer…

  1. vilken fin bild! jag känner igen mig 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.