3 veckor och 600 mil senare…

Precis som jag trodde fanns det ingen webb kontakt i Italien. Ingen mottagning på telefonen heller där vi bodde, så det blev en riktigt avkopplande semester 😉
Vi har badat i poolen, solat, ätit en massa god mat och druckigt goda viner. Och läääst. Vi har slukat böcker i sommar och jag håller precis på med Jonas Jonassons ”Hundraåringen som klev ut genom ett fönster och försvann” =D Sicken historia!!!

Åter till Toscanas gröna kullar, där vi tillbringade två fantastiska veckor. Första veckan blev det mest sol, bad och bokläsning 😉 Vecka två besökte vi marknaden nere i Greve, en upplevelse. Här säljs allt mellan himmel och jord och italienarna själva går man ur huset för att passa på och fynda. När vi fått nog av marknaden tog vi en tripp med bilen genom Chiant distriktet. Vi åkte mot San Casiano in val di Pesa, vidare till Montespertoli, Castelfiorentino och San Gimignano. Ett helt fantastikst vackert landskap susade förbi utanför bilfönstret.

Kl närmande sig 16 och det var dags att styra kosan mot lägenhet nr 2. Vilket visade sig inte vara så vidare värst kul… Visserligen låg egendomen San Michele 893 möh och hade en fantastisk utsikt…men vägen dit… grusväg… ska ju funka för mig…. men inte den här gången. Himmel vad dålig jag blev…väl framme var det bara att vika ner sig i sängen, släppa taget och vila sig i form. Tänk att jag blir lika förvånad varje gång det händer, när kroppen viker ner och jag störtar ner till det svarta fruktanskvärda värkmonstret. värkmonstret som tar herraväldet över min kropp, som viskar i mitt öra, att nu är värken tillbaka, det kommer inte att gå över…. mörkt…svart… Men! Jag har lärt mig nu att vänta ut det, värkmonstret alltså, för det har inte en chans mot mig! Precis som alla andra gånger lommar det iväg med svansen mellan benen, tillbaka till sitt eget mörka hörn, inväntande nästa gång…Som förhoppningsvis ska dröja ett rejält tag till innan det är dags igen!!!

Måndag var jag på benen igen, ja nästan i alla fall 😉 och klarade resten av veckan riktigt bra. Phu! En dag i mitt underbara Firenze! En dag åkte vi ner till Aarezzo vidare till Montepulciano och underbart vackra Orcia dalen.
Toscana bjuder på de mest varierade och vackra landskap man kan tänka sig. Kameran har gått varm och många minnen blev det. Nu ska jag sammanställa och göra bildspel! Det älskar jag!

Annons

Om skwadra

Skwadra means "she who laughs most of the time" Thats me, Karin Andrén. Welcome to my kingdom, The Kingdom Of Red Barns.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.