Alpängar, kossor, choklad och miljoner foton senare.

Redan fredag och i morgon bär det av över alperna ner mot Italien och Toscana. Vi har haft en helt fantastisk vecka här i Lauterbrunnen med härliga vandringsutflykter, vattenfall, choklad och massor med fototillfällen. I går åkte vi in till Zürich för lite shopping och avslutade dagen med ett besök hos Fam. Boëthius, hos dom var jag barnflicka 87 och 88….länge sen med andra ord. Det var jätte kul att träffa ”barnen” igen, de var sig lika fast en aningen längre. Så härligt att se hur de hade det nu, full fart i livet!

Idag blev det fotoutflykt för mig o Oskar. Magnus, Gustav o Simon stannade i Mürren o spelade lite minigolf.
Oskar o jag tog bergbanan upp till Allmendhubel för blomfotografering och sen vandrade vi utmed alpsluttningarna och alpängarna tillbaka ner till Mürren. Många foton blev det. Himla tur man fotar digitalt nu för tiden 😉 hade blivit många diarullar annars. Hihihi

Summasumarum…Heltmegafantastisktunderbartharvihaft!!!!!

Utvilad, semesterförvirrad och underbart lycklig tackar vi Lauterbrunnen för denna gången och hoppas vi återkommer snart. Hur det blir med uppdateringen när vi kommit ner till Toscana återstår att se… Har ingen koll på nätet där nere.
Ha det gott så länge!!!

Annons

Om skwadra

Skwadra means "she who laughs most of the time" Thats me, Karin Andrén. Welcome to my kingdom, The Kingdom Of Red Barns.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.