Tacksamhet

Onsdag eftermiddag och jag sitter här på balkongen o låter blicken vila på alptoppar och vattenfall, väldigt rogivande.

Känner en sån stor tacksamhet, till att kunna vara här bland alla vackra alper. Att jag klarar av att resa hit, vandra bland bergen och kunna vara närvarande tillsammans med min fina familj! Det svåraste just nu är att jag vill oftast SÅ mycket mer än min kropp 😉 Så det är det jag övar mig på nu, att vara tacksam för hur långt jag kommit, att det är OK att min kropp inte kan allt jag vill göra. Ur tacksamhet kommer allt, sa en gång en vis man. Det har jag tagit fasta på och hittar saker att vara tacksam för varje dag. Mest av allt är jag tacksam för möjligheten jag fick, långt där borta i Omaha, till ett nytt smärtfriare liv. Det var början, nu är fortsättningen 🙂
Annons

Om skwadra

Skwadra means "she who laughs most of the time" Thats me, Karin Andrén. Welcome to my kingdom, The Kingdom Of Red Barns.
Detta inlägg publicerades i Tacksamhet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.